Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 45002 Technische Machines

LEGO Technische Machines prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Technische Machines
SKU 45002
EAN 5702016371239
Onderdelen 95
Serie LEGO Education
LEGO prijs € 235,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Leerdoelen:
  • Probleemoplossing
  • Creativiteit
  • Fijne motoriek USP’s:
  • Laat jonge kinderen kennismaken met de basis van techniek
  • Omvat 4 schroevendraaiers met geïntegreerde schroeven om speciale stenen samen te voegen
  • Inclusief 2 inspirerende bouwkaarten met bouwinstructies voor 2 stuks bouwuitrusting
  • Inclusief een activiteitenboekje met snelle leerideeën

Als je een leerkracht bent die deze producten voor scholen koopt of die andere geaccrediteerde opleidingen aanbiedt, klik dan op de onderstaande link voor meer informatie over hoe je deze oplossingen kunt vinden en gebruiken om leerresultaten te leveren die zijn afgestemd op de lokale onderwijsvereisten, zoals opties op klassikale pakketten, aanbod voor professionele ontwikkeling en advies over klassikale oplossingen. https://education.lego.com/shop/find-distributor

Bent u een thuisgebruiker, op zoek naar een manier om kinderen van alle leeftijden thuis leeractiviteiten aan te bieden?
Of ze nu in de klas zitten of in de woonkamer, kinderen hebben grote verbeeldingskracht, aangeboren nieuwsgierigheid en de behoefte om te onderzoeken en risico’s te nemen. Het enige wat je nodig hebt zijn de middelen om deze vaardigheden aan te boren. LEGO Education wil helpen. Praktijkgericht leren biedt een medium voor het bouwen van ideeën en modellen en tegelijkertijd worden belangrijke vaardigheden zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit geoefend.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt LEGO Education educatieve oplossingen op basis van een gevestigde onderwijstheorie waarbij kinderen optimaal leren en meer onthouden door middel van praktijkervaringen. Onze producten zijn geen speelgoed – in plaats daarvan is thuisgebruik van LEGO Education leermiddelen bedoeld als een zeer lonende onderwijservaring die een aanvulling vormt op de lokaal beschikbare lesprogramma’s.

LEGO Education biedt zowel voor als na de verkoop ondersteuning om ervoor te zorgen dat LEGO Education middelen zo effectief mogelijk worden ingezet in een leeromgeving. Neem contact op met ons afdeling klantenservice.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.