LEGO Displaydoos 8 – zwart 5006152

Geef LEGO fans een mooie plek voor hun verzameling minifiguren

Lego 5006152 Displaydoos 8 Zwart
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5006152 SKU

LEGO fans kunnen hun favoriete LEGO minifiguren aan iedereen laten zien met deze compacte displaydoos met 2 lagen. Er passen 8 minifiguren in die je zo netjes, schoon en buiten bereik van nieuwsgierige broertjes of zusjes kunt houden! Het geheel is ontworpen als een grote LEGO steen waarbij de binnenkant is opgedeeld in 8 vakjes, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Displaydoos 8 – zwart 5006152

Lego.com LEGO.com € 21,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Displaydoos 8 – zwart 5006152

LEGO fans kunnen hun favoriete LEGO minifiguren aan iedereen laten zien met deze compacte displaydoos met 2 lagen. Er passen 8 minifiguren in die je zo netjes, schoon en buiten bereik van nieuwsgierige broertjes of zusjes kunt houden! Het geheel is ontworpen als een grote LEGO steen waarbij de binnenkant is opgedeeld in 8 vakjes, zodat je mooiste LEGO minifiguren het best tot hun recht komen. De doos heeft een zwarte boven- en onderkant, doorzichtige zijkanten en bouwplaten met noppen in elk vakje zodat de minifiguren altijd stevig blijven staan.

  • Een eenvoudige en effectieve manier om tot wel 8 LEGO minifiguren te bewaren, beschermen en bewonderen.
  • De minifiguren kunnen op 8 grijze bouwplaten op 2 lagen worden geplaatst. Dankzij de doorzichtige zijkanten kun je ze van alle kanten goed bekijken.
  • Afmetingen: ca. 18 cm hoog, 19 cm breed en 4 cm diep. Let op: de minifiguren zijn niet inbegrepen.

Specificaties LEGO Displaydoos 8 – zwart 5006152

Officiële naam
LEGO Displaydoos 8 – zwart
SKU
5006152
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 21,99

Geef je reactie


TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.