LEGO displaydoos minifiguren (16) 5005375

Laat 16 van je favoriete minifiguren in echte LEGO stijl zien!

Lego Displaydoos Minifiguren 16 5005375 Scaled
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5005375 SKU

Toon je favoriete (zeldzame) minifiguren in deze mooie, zwarte LEGO displaydoos voor minifiguren, met een transparant deksel met sluiting en 16 aparte vakjes, elk met een grijze bodemplaat om je minifiguren perfect te kunnen opstellen. Deze stevige doos is geschikt om aan de muur te bevestigen of om op een plat oppervlak neer te zetten. …

Lees meer...

Prijzen LEGO displaydoos minifiguren (16) 5005375

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO displaydoos minifiguren (16) 5005375

Toon je favoriete (zeldzame) minifiguren in deze mooie, zwarte LEGO displaydoos voor minifiguren, met een transparant deksel met sluiting en 16 aparte vakjes, elk met een grijze bodemplaat om je minifiguren perfect te kunnen opstellen. Deze stevige doos is geschikt om aan de muur te bevestigen of om op een plat oppervlak neer te zetten. De doos is voorzien van acht grote LEGO-noppen zodat je meerdere dozen op elkaar kunt stapelen naar mate je verzameling groeit!

  • Inclusief 16 aparte vakjes met grijze bodemplaat, een transparant deksel met sluiting en een zwarte onder- en bovenkant met acht grote LEGO noppen zodat je meerdere dozen kunt stapelen.
  • Geschikt voor wandmontage of plaatsing op een vlakke ondergrond.
  • Toon je favoriete minifiguren, neem ze met je mee en berg ze netjes op!
  • Verzamel en stapel meerdere LEGO displaydozen voor minifiguren op om veel indruk te maken!
  • Afmetingen: meer dan 37 cm hoog, 18 cm breed en 4 cm diep

Specificaties LEGO displaydoos minifiguren (16) 5005375

Officiële naam
LEGO displaydoos minifiguren (16)
SKU
5005375
UPC
887988003861
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 34,99

Geef je reactie


TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.