Yoda Notebook 5007593

LEGO Yoda notitieboek 5007593

"Aantekeningen maken, jij zal" in dit LEGO Star Wars Yoda notitieboek voor kinderen van 6 jaar en ouder. Dit notitieboekje met zachte kaft heeft 192 gelinieerde pagina's, voorop een afbeelding met de beroemde uitspraak van Yoda ? "Do or do not! There is no try" ? en achterop een afbeelding van de LEGO minifiguur van Yoda. Dit leuke en praktische schrift is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid voor fans van Star Wars en de LEGO Star Wars bouwsets.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 9,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Yoda notitieboek 5007593

"Aantekeningen maken, jij zal" in dit LEGO Star Wars Yoda notitieboek voor kinderen van 6 jaar en ouder. Dit notitieboekje met zachte kaft heeft 192 gelinieerde pagina's, voorop een afbeelding met de beroemde uitspraak van Yoda – "Do or do not! There is no try" – en achterop een afbeelding van de LEGO minifiguur van Yoda. Dit leuke en praktische schrift is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid voor fans van Star Wars en de LEGO Star Wars bouwsets.

  • LEGO Star Wars Yoda notitieboek – een notitieboekje met 192 gelinieerde pagina's en zachte kaft, met voorop de uitspraak "Do or do not! There is no try" en achterop een afbeelding van de LEGO minifiguur van Yoda
  • Compact formaat – past in een tas of rugzak voor creatieve ingevingen onderweg
  • Leuke cadeautip voor kinderen vanaf 6 jaar die weg zijn van Star Wars – het notitieboek is gemaakt van papier met FSC-keurmerk en is ca. 21 cm lang en 13 cm breed

Specificaties LEGO Yoda notitieboek 5007593

Officiële naam LEGO Yoda notitieboek
SKU 5007593
EAN 4895028522193
Thema LEGO Star Wars
LEGO prijs € 9,99  –  lego.com