Lego 75331 The Razor Crest

Opgewonden om eindelijk een blik te kunnen werpen op de nieuwe LEGO Star Wars 75331 Razor Crest set? Je bent niet de enige! Het lange wachten is voorbij. Zoals al bekend is zal het exclusief verkrijgbaar zijn als VIP pre-order vanaf 3 oktober via hun online winkel of bij lokale LEGO winkels. De set kost 599 euro inclusief vier figuren, waarvan zelfs drie exclusief zijn.

LEGO heeft geen exclusieve GWP aangekondigd voor de Razor Crest, maar je krijgt wel LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway en een VIP Halloween pakket bij je aankoop. Je zou rond half oktober ook dubbele VIP punten moeten krijgen, dus hou dat in je achterhoofd als je kunt wachten.

De Razor Crest is een ST-70 klasse Razor Crest M-111 aanvalsschip, behorend bij Mandalorian Din Djarin, dat als basis diende tijdens zijn premiejacht. Aan boord zijn er slaapvertrekken, toiletten en wapenkasten. Het schip dateerde van voor het Keizerrijk, toen het werd gebruikt voor patrouillevluchten. Tijdens het tweede seizoen van The Mandalorian werd de Razor Crest vernietigd door Moff Gideon.

LEGO Star Wars 75331 Razor Crest - Extra 1
LEGO Star Wars 75331 Razor Crest - Extra 2

De LEGO Razor Crest is een grote en indrukwekkende set, met 6.187 stukjes om een iconisch schip uit Star Wars te bouwen. Dit wordt de op twee na grootste set in omvang achter respectievelijk alleen de Millennium Falcon en Deathstar, terwijl het ook een van hun duurste sets is met een prijs rond de 600 euro.

Met een lengte van 72 cm en een hoogte van 24 cm is de Razor Crest ongeveer op schaal 1:34. Zoals de uitgelekte stickers suggereren, zal dit schip in lichtgrijze kleur zijn in plaats van zilver of een andere soortgelijke kleur. Stickers op de buitenste romp van het schip zijn tot een minimum beperkt, alleen de afbladderende kleur van de gele strepen is op sommige plaatsen te zien.

  • Setnummer: 75331
  • Benaming: Razor Crest
  • Aantal onderdelen: 6.187
  • Figuren: 4
  • Verschijningsdatum: 3 oktober 2022 (VIP pre-order) / 7 oktober 2022
  • Beschikbaar via: LEGO
  • Adviesprijs: 599,99 euro
LEGO Star Wars 75331 Razor Crest - Extra 3
LEGO Star Wars 75331 Razor Crest - Extra 4

Geef je reactie


Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *