LEGO Camp Nou staat dit najaar op het veld

Lego 10284 Camp Nou – Fc Barcelona - 20210807

Het lijkt erop dat de LEGO Group nog wat onthullingen in petto heeft. Vandaag krijgen we een eerste blik op de aankomende Creator Expert Camp Nou set die FC Barcelona in de schijnwerpers zet met een 5.509-delige versie van hun iconische Camp Nou-voetbalstadion! Deze spectaculaire recreatie omvat elk detail dat liefhebbers van hun favoriete team kunnen wensen.

Nadat de LEGO Group voor het eerst de opwinding van voetbalfans met zijn Creator Expert Manchester United stadion aanwakkerde, lijkt het erop dat voetballiefhebbers nog een iconische locatie zullen hebben om toe te voegen aan hun verzameling van stenen.

LEGO Camp Nou prijzen en releasedatum

De LEGO Groep moet de aankomende Camp Nou set nog aankondigen, hoewel we een redelijk goed idee hebben van wat er in petto is. Nadat we de doos voor het eerst hebben bekeken, zijn er 5.509 stuks. Dit zijn 1600 onderdelen meer dan in eerdere releases! Het wordt spannend als ze ons laten zien hoe die extra functies werken op hun nieuwe release, wanneer alle details later dit jaar beschikbaar komen.

Het LEGO Camp Nou stadion wordt later dit najaar gelanceerd, maar er is nog geen officiële datum. Het zal waarschijnlijk beschikbaar zijn in de eerste of tweede week van oktober, aangezien historisch gezien nieuwe releases dan worden uitgebracht. De prijzen zijn ook niet bevestigd, hoewel we kunnen verwachten dat het € 329,99 (£ 270) kost in Europa. Wat een Amerikaanse prijs tussen $ 350 en $ 400 logisch zou maken als we kijken naar vergelijkbare modellen.

Geef je reactie


TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.