Computer Gegenereerde 3D Illustratie Van De Titanic

Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat de LEGO 10294 Titanic een prijskaartje van € 629,99 krijgt, wat het een van de duurste sets in de geschiedenis zou maken en mogelijk alleen achter de Millennium Falcon (€ 849) en Imperial Star Destroyer (€ 699,99) zou plaatsnemen.

Hoewel er geen officiële bronnen zijn die deze informatie hebben bevestigd en er momenteel geen andere details zijn, vragen we ons af wat er allemaal bij zo'n iconisch item kan zitten.

Nieuwe grootste LEGO set

De geruchten zijn dat de Creator Expert Titanic de grootste LEGO set aller tijden moet zijn en hij zal naar verwachting zijn naam eer aan doen. Hij zal maar liefst meer dan 12.000 stenen bevatten. Het bijbehorende prijskaartje, hoewel vergelijkbaar met andere grote sets zoals het Romeinse Colosseum of de Wereldkaart, zal meer dan waarschijnlijk overtreffen in verkoopaantallen.

In de afgelopen maanden begonnen geruchten de ronde te doen of LEGO overweegt een model te maken op basis van ieders favoriete onzinkbare passagiersschip: de Titanic!

LEGO Titanic als Black Friday release?

Er was eerder gespeculeerd dat de Titanic set zou worden uitgebracht op Black Friday 2021. In 2020 was het Romeinse Colosseum letterlijk een van de grootste verrassingen en populairste sets die beschikbaar waren tijdens het kerstseizoen. Maar volgens de laatste berichten komt de Titanic exclusief beschikbaar voor LEGO VIPS in de voorverkoop op 20 oktober 2021.

Jaar na jaar zijn LEGO sets een schat om te zien voor fans van alle leeftijden. Zou LEGO Titanic de grote verrassing van dit jaar kunnen zijn?

Geef je reactie


Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *