Nieuwe Lego In Oktober 2022: Ucs Razor Crest, Winter Village, Bowser, The Office En Meer!

De nieuwe LEGO sets in oktober 2022 moeten vooral interessant zijn voor alle volwassen fans, want onder de 15 nieuw uitgebrachte sets zijn er ook zes met een leeftijdsaanbeveling van 18+ jaar. Het gaat om de sets LEGO Ideas 21336 The Office, de 76215 Black Panther buste en de LEGO Super Mario 71411 Bowser. Er zullen ook 10308 Winter Village Main Street en LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest in de VIP voorverkoop zijn vanaf 3 oktober.

Er zijn verschillende nieuwe speelsets in de nieuwe maand. Zo komen de eerste LEGO Avatar sets eindelijk uit na een lange vooraankondiging. En er komen ook nieuwe sets voor de komende film Black Panther: Wakanda Forever.

Vanaf 1 oktober 2022 ontvang je op de website van LEGO ook de LEGO Ideeën GWP 40566 Ray de Schipbreukeling gratis bij alle aankopen van 120 euro of meer. Het maakt niet uit uit welke LEGO thema je gekochte sets komen. Bovendien krijgen alle LEGO VIP's de Halloween Polybag gratis bij alle aankopen van 50 euro of meer. In het midden van de maand is er ook weer een aanbieding met dubbele VIP-punten. Het kan dus de moeite waard zijn om te wachten met je aankoop.

Geef je reactie


Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *