Deze Lego Sets Zijn Beschikbaar Vanaf Oktober 2023

Oktober kondigt de komst aan van een fascinerende collectie LEGO sets. Met als hoogtepunten de kolossale LEGO Venator-class Republic Attack Cruiser, het nostalgische LEGO Viking Village en de feestelijke LEGO Alpine Lodge uit de LEGO Winter Village serie. Deze sets zijn nu te koop in de LEGO Shop.

Voor mensen met lidmaatschap van het LEGO Insider programma zijn alle sets nu al beschikbaar voor aankoop.

LEGO Icons Alpine Lodge 10325

LEGO Icons Alpine Lodge (10325)

De Alpine Lodge is een prachtige toevoeging aan de Winter Village-collectie. Deze set, bestaande uit 1517 stenen, is een gedetailleerde weergave van een gezellige berghut, compleet met drie verdiepingen, een gemeubileerde ontvangstruimte, gastenkamers en een zolder.

De set bevat ook een lichtsteen die twee aparte ruimtes verlicht: de open haard op de begane grond en de haard in de kinderkamer. Buiten de lodge vind je een vijvertje, sneeuwpop, schaatsverhuur en een buitenhuisje.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €99,99 in de LEGO webshop.

LEGO Ideas Viking Village 21343

LEGO Ideas Viking Village 21343

De Viking Village set is een eerbetoon aan de oude Scandinavische cultuur. Met 2103 stenen biedt deze set een gedetailleerde weergave van een Vikingdorp, inclusief een smederij, langhuis en wachttoren. De set bevat ook vier minifiguren: een smid, twee krijgers en het stamhoofd van de Vikingen. Het is een perfecte set voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €139,99 in de LEGO webshop.

LEGO Star Wars Millennium Falcon Holiday Diorama 40658

LEGO Star Wars Millennium Falcon Holiday Diorama 40658

Vier de feestdagen in een galaxy far, far away met deze speciale set. Met 282 stenen biedt deze Millennium Falcon diorama een feestelijke recreatie van de leefruimte en slaapvertrekken van de beroemde Millennium Falcon. De set bevat vier minifiguren: Rey, Chewbacca, BB-8 en Finn, allemaal in exclusieve kersttruien. Het is de perfecte set voor Star Wars-fans tijdens de feestdagen.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €29,99 in de LEGO webshop.

LEGO Star Wars Venator-Class Republic Attack Cruiser (UCS) 75367

LEGO Star Wars Venator-Class Republic Attack Cruiser (UCS) 75367

Deze indrukwekkende Ultimate Collector Series set is een must-have voor elke Star Wars-verzamelaar. Met 5374 stenen is dit model een gedetailleerde weergave van de Venator-Class Republic Attack Cruiser. De set bevat ook twee exclusieve minifiguren: Captain Rex en Admiral Wullf Yularen. Het schip kan worden geplaatst op een speciale standaard, compleet met een bedrukt informatieplaatje.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €649,99 in de LEGO webshop.

LEGO Marvel The Hoopty 76232

LEGO Marvel The Hoopty 76232

Dompel jezelf onder in het Marvel-universum met The Hoopty set. Bestaande uit 420 stenen, is deze set een gedetailleerde weergave van een van de iconische voertuigen uit de Marvel-wereld. Het is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die fan zijn van superhelden.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €94,99 in de LEGO webshop.

LEGO Disney Collectie

LEGO Disney Mini Disney Palace of Agrabah 40613

LEGO Disney Mini Disney Palace of Agrabah 40613

De Mini Disney Palace of Agrabah set, bestaande uit 506 stenen, is een microversie van het beroemde paleis uit Aladdin. Het model toont het paleis met witte torens, gouden koepels, een vliegend tapijt en een wonderlamp.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €39,99 in de LEGO webshop.

LEGO Disney Asha in the City of Rosas 43223

LEGO Disney Asha in the City of Rosas 43223

De Asha in the City of Rosas set bevat 154 stenen en vertegenwoordigt een avontuurlijk stadslandschap waar Asha haar avonturen beleeft. Het is perfect voor jonge bouwers die van verhalen houden.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €20,99 in de LEGO webshop.

LEGO Disney King Magnifico’s Castle 43224

LEGO Disney King Magnifico’s Castle 43224

Met 613 stenen is dit kasteel een prachtige weergave van het kasteel van King Magnifico. Het kasteel heeft hoge torens, een ophaalbrug en drie minifiguren.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €94,99 in de LEGO webshop.

LEGO Disney Asha’s Cottage 43231

LEGO Disney Asha’s Cottage 43231

Deze set, bestaande uit 509 stenen, is een schilderachtige weergave van Asha's huisje, compleet met een tuin, keuken en woonkamer.

De set wordt op 1 oktober 2023 gelanceerd voor €52,99 in de LEGO webshop.

Cadeau's bij aankoop

Oktober wordt een feestmaand voor LEGO-liefhebbers met vier nieuwe cadeaus bij aankoop: LEGO Magisch Doolhof, LEGO Creator Mini Pirate Island, LEGO Houses of the World 4, LEGO Mini Steamboat Willie en een Halloween VIP Add-On Pack.

LEGO Magisch doolhof 40596

LEGO Magisch doolhof 40596

Deze set is een intrigerend doolhofspel waarbij spelers een knikker door verschillende hindernissen moeten leiden. Het bevat 332 stenen en is een leuke uitdaging voor zowel kinderen als volwassenen.

De LEGO Magisch doolhof cadeau-aanbieding loopt van 01-10-2023 tot 09-10-2023, zolang de voorraad strekt op Lego.com

LEGO Creator Mini Pirate Island 40597

Dit mini-eiland bevat 214 stenen en heeft een schatkist, een klein gebouw en een houten vlot met een piraat-minifiguur. Dit cadeau is vanaf 10 oktober 2023 beschikbaar bij aankopen op Lego.com

LEGO Houses of the World 4 40599

Deze set van 318 stenen is een eerbetoon aan traditionele Chinese architectuur, compleet met sierlijke rode poorten en golvende zwarte daken. De release datum is nog onbekend.

LEGO Mini Steamboat Willie 40659

Ter ere van Disney's honderdste verjaardag is Mini Steamboat Willie nu als cadeau te krijgen in een miniversie. Dit cadeau is vanaf 23 oktober beschikbaar als cadeau bij aankopen op Lego.com

Halloween VIP Add-On Pack

Het Halloween VIP Add-On Pack is een speciale uitbreidingsset voor LEGO-liefhebbers die zich willen onderdompelen in de griezelige sfeer van Halloween. Deze set bevat unieke LEGO-onderdelen die perfect zijn om je bestaande bouwwerken een spookachtige twist te geven. Van griezelige spoken tot angstaanjagende pompoenen. De release datum is nog onbekend.

Geef je reactie


Reviews voor Deze LEGO sets zijn beschikbaar vanaf oktober 2023

 • Mark

  Het duurde even, maar het lange wachten is het waard. Deze set ga ik zeker kopen!

 • René

  Ik kocht deze trein voor mijn kleinzoon, maar heb er zelf ook veel plezier van

 • Nina

  Mijn twee kleinzonen van elf en tien jaar werkte een paar uur per dag om het vliegtuig in elkaar te zetten. Hield ze uren bezig. Het vliegtuig is bijna 60 cm lang en de set heeft een wachttoren op de luchthaven en LEGO mensen. Ik zou deze set aanbevelen aan alle kinderen ouder dan zes jaar.

 • Rick

  Mijn 7 jarige zoon zegt: het is leuk, maar heeft minder zitplaatsen dan het lijkt.

 • Rick

  Een mooie, praktische en leuke trein met veel rails erbij. Mijn 10-jarige zoon heeft deze set nu 4 maanden en het is niet alleen een leuke Lego set om mee te spelen als zijn vrienden langskomen, hij vindt het ook geweldig om in zijn slaapkamer op te zetten met zijn andere Lego. De bluetooth koppeling werkt eenvoudig en hoewel een oplaadbare setup de voorkeur heeft (hint hint Lego) gaan de batterijen lang mee.

 • Patrick

  Ik was buitengewoon opgewonden toen Lego het Colosseum aankondigde, want de grootte en de details waren iets waar ik naar verlangde in een Lego set tijdens deze coronatijd. Hoewel de prijs fors is, was de schaal veel groter dan verwacht en waren de details ronduit verbluffend. Er was bezorgdheid dat deze set repetitief en saai zou worden, maar elke sectie varieerde net genoeg om me niet te vervelen. Hoewel er kleine veranderingen waren van sectie tot sectie, merkte ik dat ik nogal wat fouten maakte als ik op de automatische piloot ging werken. De steenscheider is hier je beste vriend. Het duurde ongeveer 22 uur om te bouwen, verdeeld over 5 dagen. Over het algemeen is deze set een enorme uitdaging. En ik vind het geweldig hoe Lego hem verplaatsbaar heeft gemaakt, want hij is behoorlijk stevig wanneer hij aan beide kanten wordt opgepakt. Het is veel gemakkelijker te verplaatsen dan andere historische sets zoals de Taj Mahal en de Big Ben. De set is absoluut een pareltje en is een van mijn favorieten in de collectie.

 • Mark

  Een trein kan niet ontbreken in je lego collectie. Een hele mooie trein en wagons, waarvan eentje voor passagiers en de andere voor zitplaatsen. Helaas toch 4 sterren, omdat je wel meer rails moet kopen om een beetje een leuk spoor te maken. Nu heb je alleen maar een rondje.

 • Mark

  Mooie set om te bouwen met leuke kleine details, zoals een postbus voor de kaartjes en een standaard voor je paraplu. Het dak kan eraf, evenals het bovendek, zodat je hier makkelijk meer minifiguren in kunt stoppen.

 • Mark

  Volop bouwplezier gehad en nu ook speelplezier. Hier ben je uren zoet mee.

 • Mark

  Wederom een toffe nieuwe Modular Building van Lego!

 • Mark

  Geweldige nieuwe Ninjago set!

Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *