Lego Black Friday 2023

Om het langverwachte Black Friday evenement te vieren, biedt LEGO exclusieve aanbiedingen en kortingen op een groot aantal producten. Van iconische LEGO sets tot innovatieve bouwpakketten, allemaal met ongelooflijke kortingen. Mis deze kans niet, omdat het maar één keer per jaar is. Black Friday vindt officieel plaats op 25 november. Maar vaak kun je voor die tijd al mooie LEGO aanbiedingen krijgen.

Deze special LEGO Black Friday 2023 pagina zullen we constant bijwerken met het laatste nieuws, de beste kortingen en welke speciale grote LEGO set er dit jaar zal worden uitgebracht. Vorig jaar werd allergrootste LEGO set uitgebracht in de vorm van de Eiffeltoren en in 2021 werden we verrast met de LEGO Titanic.

Ontdek super promoties voor populaire LEGO thema's zoals Star Wars, Harry Potter en Marvel Super Heroes. Profiteer van de LEGO Black Friday uitverkoop om je geliefden te verrassen met het perfecte cadeau of trakteer jezelf op een nieuw LEGO meesterwerk.

Update 22 november: LEGO Black Friday 2022 planning

Update 3 november: Black Friday 2023 livestream

LEGO heeft aangekondigd dat er dit jaar een Black Friday 2023 Preview livestream vanuit Denemarken zal plaatsvinden op 8 november om 18:30 uur. Hier zullen ze de nieuwe LEGO-set onthullen, evenals een set die als geschenk bij aankoop verkrijgbaar zal zijn tijdens het Black Friday/Cyber Monday-weekend. Er zal ook een kans zijn om een gesigneerde set te winnen of een van de dertig cadeaubonnen ter waarde van 100 dollar.

Geef je reactie