Natural History Museum

In januari 2024 wordt een nieuwe toevoeging aan de LEGO Modular Buildings-collectie verwacht, namelijk de LEGO Icons 10326 Natural History Museum. Deze set belooft de grootste in de serie te worden en heeft al veel aandacht getrokken in de LEGO-gemeenschap.

Hoewel er nog geen officiële afbeeldingen van de set zijn vrijgegeven, is de verwachting dat de onthulling later deze maand zal plaatsvinden.

Hoewel er nog geen officiële afbeeldingen of gedetailleerde informatie over het in- en exterieur van de set zijn vrijgegeven, wordt er gespeculeerd dat een dinosaurus skelet een prominente plaats zal innemen in het museum.

Dinosaurus skelet in het Natural History Museum

Er zijn ook geruchten dat er een speciale promotie zal zijn waarbij de 40586 Moving Truck beschikbaar zal zijn bij pre-orders van de 10326 Natural History Museum set.

Belangrijkste details:

  • Releasedatum: 1 januari 2024, met pre-orders die naar verwachting vanaf 27 oktober 2023 beginnen
  • Prijs: €299,99 in de LEGO shop
  • Aantal stenen: 4014, waarmee het de grootste modulaire set ooit wordt
  • Minifiguren: 7 in totaal, waaronder waarschijnlijk bezoekers, verkopers en mogelijk ook beveiligers van het museum
  • Thema: Het Natural History Museum staat wereldwijd bekend om zijn uitgebreide collecties van fossielen, mineralen en andere wetenschappelijke schatten. Het is een symbool van kennis en ontdekking geworden

Deze set biedt niet alleen veel bouwplezier, maar is ook educatief. Het bouwen van een LEGO-replica van het Natural History Museum kan dienen als een mooie gelegenheid om meer te leren over de wereld van paleontologie, mineralogie en biologie.

De LEGO Icons 10326 Natural History Museum set belooft een indrukwekkende toevoeging te worden aan de populaire Modular Buildings-serie. Met zijn rijke details en uitgebreide aantal onderdelen zal het zeker een hit worden onder alle LEGO-liefhebbers wereldwijd.

Geef je reactie


Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *