Natural History Museum

In januari 2024 wordt een nieuwe toevoeging aan de LEGO Modular Buildings-collectie verwacht, namelijk de LEGO Icons 10326 Natural History Museum. Deze set belooft de grootste in de serie te worden en heeft al veel aandacht getrokken in de LEGO-gemeenschap.

Hoewel er nog geen officiële afbeeldingen van de set zijn vrijgegeven, is de verwachting dat de onthulling later deze maand zal plaatsvinden.

Hoewel er nog geen officiële afbeeldingen of gedetailleerde informatie over het in- en exterieur van de set zijn vrijgegeven, wordt er gespeculeerd dat een dinosaurus skelet een prominente plaats zal innemen in het museum.

Dinosaurus skelet in het Natural History Museum

Er zijn ook geruchten dat er een speciale promotie zal zijn waarbij de 40586 Moving Truck beschikbaar zal zijn bij pre-orders van de 10326 Natural History Museum set.

Belangrijkste details:

 • Releasedatum: 1 januari 2024, met pre-orders die naar verwachting vanaf 27 oktober 2023 beginnen
 • Prijs: €299,99 in de LEGO shop
 • Aantal stenen: 4014, waarmee het de grootste modulaire set ooit wordt
 • Minifiguren: 7 in totaal, waaronder waarschijnlijk bezoekers, verkopers en mogelijk ook beveiligers van het museum
 • Thema: Het Natural History Museum staat wereldwijd bekend om zijn uitgebreide collecties van fossielen, mineralen en andere wetenschappelijke schatten. Het is een symbool van kennis en ontdekking geworden

Deze set biedt niet alleen veel bouwplezier, maar is ook educatief. Het bouwen van een LEGO-replica van het Natural History Museum kan dienen als een mooie gelegenheid om meer te leren over de wereld van paleontologie, mineralogie en biologie.

De LEGO Icons 10326 Natural History Museum set belooft een indrukwekkende toevoeging te worden aan de populaire Modular Buildings-serie. Met zijn rijke details en uitgebreide aantal onderdelen zal het zeker een hit worden onder alle LEGO-liefhebbers wereldwijd.

Geef je reactie


Reviews voor LEGO Icons 10326 Natural History Museum grootste Modular Buildings ooit

 • Mark

  Het duurde even, maar het lange wachten is het waard. Deze set ga ik zeker kopen!

 • René

  Ik kocht deze trein voor mijn kleinzoon, maar heb er zelf ook veel plezier van

 • Nina

  Mijn twee kleinzonen van elf en tien jaar werkte een paar uur per dag om het vliegtuig in elkaar te zetten. Hield ze uren bezig. Het vliegtuig is bijna 60 cm lang en de set heeft een wachttoren op de luchthaven en LEGO mensen. Ik zou deze set aanbevelen aan alle kinderen ouder dan zes jaar.

 • Rick

  Mijn 7 jarige zoon zegt: het is leuk, maar heeft minder zitplaatsen dan het lijkt.

 • Rick

  Een mooie, praktische en leuke trein met veel rails erbij. Mijn 10-jarige zoon heeft deze set nu 4 maanden en het is niet alleen een leuke Lego set om mee te spelen als zijn vrienden langskomen, hij vindt het ook geweldig om in zijn slaapkamer op te zetten met zijn andere Lego. De bluetooth koppeling werkt eenvoudig en hoewel een oplaadbare setup de voorkeur heeft (hint hint Lego) gaan de batterijen lang mee.

 • Patrick

  Ik was buitengewoon opgewonden toen Lego het Colosseum aankondigde, want de grootte en de details waren iets waar ik naar verlangde in een Lego set tijdens deze coronatijd. Hoewel de prijs fors is, was de schaal veel groter dan verwacht en waren de details ronduit verbluffend. Er was bezorgdheid dat deze set repetitief en saai zou worden, maar elke sectie varieerde net genoeg om me niet te vervelen. Hoewel er kleine veranderingen waren van sectie tot sectie, merkte ik dat ik nogal wat fouten maakte als ik op de automatische piloot ging werken. De steenscheider is hier je beste vriend. Het duurde ongeveer 22 uur om te bouwen, verdeeld over 5 dagen. Over het algemeen is deze set een enorme uitdaging. En ik vind het geweldig hoe Lego hem verplaatsbaar heeft gemaakt, want hij is behoorlijk stevig wanneer hij aan beide kanten wordt opgepakt. Het is veel gemakkelijker te verplaatsen dan andere historische sets zoals de Taj Mahal en de Big Ben. De set is absoluut een pareltje en is een van mijn favorieten in de collectie.

 • Mark

  Een trein kan niet ontbreken in je lego collectie. Een hele mooie trein en wagons, waarvan eentje voor passagiers en de andere voor zitplaatsen. Helaas toch 4 sterren, omdat je wel meer rails moet kopen om een beetje een leuk spoor te maken. Nu heb je alleen maar een rondje.

 • Mark

  Mooie set om te bouwen met leuke kleine details, zoals een postbus voor de kaartjes en een standaard voor je paraplu. Het dak kan eraf, evenals het bovendek, zodat je hier makkelijk meer minifiguren in kunt stoppen.

 • Mark

  Volop bouwplezier gehad en nu ook speelplezier. Hier ben je uren zoet mee.

 • Mark

  Wederom een toffe nieuwe Modular Building van Lego!

 • Mark

  Geweldige nieuwe Ninjago set!

Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *