Lego Super Mario Piranha Plant 71426

De wereld van LEGO en Super Mario komt samen in een prachtige nieuwe set: de LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant. Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen fans en biedt een unieke bouwervaring die zowel nostalgisch als innovatief is.

De Piranha Plant is een van de meest herkenbare vijanden uit de Super Mario-spellen en deze LEGO-versie brengt het personage tot leven met verbluffende details en functionaliteit. Met 540 onderdelen biedt deze set een uitdagende en bevredigende bouwervaring.

Interactief en dynamisch ontwerp

Eenmaal voltooid, staat de Piranha Plant trots op een hoogte van 23 cm, met een breedte van 11 cm en een diepte van 17 cm. Het model is niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook interactief. De plant kan worden aangepast in zijn kop, bek, stengel en bladeren, waardoor het een dynamisch displaystuk is dat in elke gewenste pose kan worden gezet.

Bovendien zit de Piranha Plant in een bouwbare groene pijp, wat bijdraagt aan de authenticiteit van het ontwerp. Naast de plant zelf bevat de set ook twee muntelementen, wat een leuke knipoog is naar de Super Mario-spellen.

LEGO Super Mario Piranha Plant 71426 detail

Details LEGO Super Mario Piranha Plant 71426

 • Naam: LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant
 • Onderdelen: 540
 • Afmetingen: 23 cm hoog, 11 cm breed, 17 cm diep
 • Interactieve elementen: Verstelbare kop, mond, stengel en bladeren
 • Extra's: Bouwbare groene pijp, twee muntelementen
 • Prijs: € 64,99 in de LEGO Shop in Nederland en België
 • Release datum: 6 november 2023

Kortom, de LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant is een must-have voor zowel LEGO-liefhebbers als Super Mario-fans. Het combineert het beste van beide werelden in een prachtig displaystuk dat zeker een centrale plaats zal innemen in elke verzameling. Mis deze kans niet om een stukje Super Mario-geschiedenis in huis te halen!

Geef je reactie


Reviews voor LEGO Super Mario Piranha Plant 71426: een iconische toevoeging

 • Mark

  Het duurde even, maar het lange wachten is het waard. Deze set ga ik zeker kopen!

 • René

  Ik kocht deze trein voor mijn kleinzoon, maar heb er zelf ook veel plezier van

 • Nina

  Mijn twee kleinzonen van elf en tien jaar werkte een paar uur per dag om het vliegtuig in elkaar te zetten. Hield ze uren bezig. Het vliegtuig is bijna 60 cm lang en de set heeft een wachttoren op de luchthaven en LEGO mensen. Ik zou deze set aanbevelen aan alle kinderen ouder dan zes jaar.

 • Rick

  Mijn 7 jarige zoon zegt: het is leuk, maar heeft minder zitplaatsen dan het lijkt.

 • Rick

  Een mooie, praktische en leuke trein met veel rails erbij. Mijn 10-jarige zoon heeft deze set nu 4 maanden en het is niet alleen een leuke Lego set om mee te spelen als zijn vrienden langskomen, hij vindt het ook geweldig om in zijn slaapkamer op te zetten met zijn andere Lego. De bluetooth koppeling werkt eenvoudig en hoewel een oplaadbare setup de voorkeur heeft (hint hint Lego) gaan de batterijen lang mee.

 • Patrick

  Ik was buitengewoon opgewonden toen Lego het Colosseum aankondigde, want de grootte en de details waren iets waar ik naar verlangde in een Lego set tijdens deze coronatijd. Hoewel de prijs fors is, was de schaal veel groter dan verwacht en waren de details ronduit verbluffend. Er was bezorgdheid dat deze set repetitief en saai zou worden, maar elke sectie varieerde net genoeg om me niet te vervelen. Hoewel er kleine veranderingen waren van sectie tot sectie, merkte ik dat ik nogal wat fouten maakte als ik op de automatische piloot ging werken. De steenscheider is hier je beste vriend. Het duurde ongeveer 22 uur om te bouwen, verdeeld over 5 dagen. Over het algemeen is deze set een enorme uitdaging. En ik vind het geweldig hoe Lego hem verplaatsbaar heeft gemaakt, want hij is behoorlijk stevig wanneer hij aan beide kanten wordt opgepakt. Het is veel gemakkelijker te verplaatsen dan andere historische sets zoals de Taj Mahal en de Big Ben. De set is absoluut een pareltje en is een van mijn favorieten in de collectie.

 • Mark

  Een trein kan niet ontbreken in je lego collectie. Een hele mooie trein en wagons, waarvan eentje voor passagiers en de andere voor zitplaatsen. Helaas toch 4 sterren, omdat je wel meer rails moet kopen om een beetje een leuk spoor te maken. Nu heb je alleen maar een rondje.

 • Mark

  Mooie set om te bouwen met leuke kleine details, zoals een postbus voor de kaartjes en een standaard voor je paraplu. Het dak kan eraf, evenals het bovendek, zodat je hier makkelijk meer minifiguren in kunt stoppen.

 • Mark

  Volop bouwplezier gehad en nu ook speelplezier. Hier ben je uren zoet mee.

 • Mark

  Wederom een toffe nieuwe Modular Building van Lego!

 • Mark

  Geweldige nieuwe Ninjago set!

Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *