Lego Super Mario Piranha Plant 71426

De wereld van LEGO en Super Mario komt samen in een prachtige nieuwe set: de LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant. Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen fans en biedt een unieke bouwervaring die zowel nostalgisch als innovatief is.

De Piranha Plant is een van de meest herkenbare vijanden uit de Super Mario-spellen en deze LEGO-versie brengt het personage tot leven met verbluffende details en functionaliteit. Met 540 onderdelen biedt deze set een uitdagende en bevredigende bouwervaring.

Interactief en dynamisch ontwerp

Eenmaal voltooid, staat de Piranha Plant trots op een hoogte van 23 cm, met een breedte van 11 cm en een diepte van 17 cm. Het model is niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook interactief. De plant kan worden aangepast in zijn kop, bek, stengel en bladeren, waardoor het een dynamisch displaystuk is dat in elke gewenste pose kan worden gezet.

Bovendien zit de Piranha Plant in een bouwbare groene pijp, wat bijdraagt aan de authenticiteit van het ontwerp. Naast de plant zelf bevat de set ook twee muntelementen, wat een leuke knipoog is naar de Super Mario-spellen.

LEGO Super Mario Piranha Plant 71426 detail

Details LEGO Super Mario Piranha Plant 71426

  • Naam: LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant
  • Onderdelen: 540
  • Afmetingen: 23 cm hoog, 11 cm breed, 17 cm diep
  • Interactieve elementen: Verstelbare kop, mond, stengel en bladeren
  • Extra's: Bouwbare groene pijp, twee muntelementen
  • Prijs: € 64,99 in de LEGO Shop in Nederland en België
  • Release datum: 6 november 2023

Kortom, de LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant is een must-have voor zowel LEGO-liefhebbers als Super Mario-fans. Het combineert het beste van beide werelden in een prachtig displaystuk dat zeker een centrale plaats zal innemen in elke verzameling. Mis deze kans niet om een stukje Super Mario-geschiedenis in huis te halen!

Geef je reactie


Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *