Lego Icons Dune Atreides Royal Ornithopter 10327

LEGO heeft vandaag de LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter onthuld, een van de meest opwindende sci-fi sets ooit. Deze set, geïnspireerd door Denis Villeneuve's sci-fi epos, zal exclusief worden uitgebracht op 1 februari 2024. Maar is nu al beschikbaar als pre-order op LEGO.com

Het bestaat uit 1.369 stukjes en kost €164,99. Het meest indrukwekkende kenmerk van de set zijn de mechanische vleugels en het landingsgestel, waardoor het model de fladderende beweging van de Ornithopter's acht vleugels kan nabootsen.

Acht minifiguren en beweegbare libelle vleugels

LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter 10327 minifigures

De set bevat een indrukwekkende line-up van acht minifiguren, waaronder Paul Atreides, Chani, Lady Jessica Atreides, Duke Leto Atreides, Baron Vladimir Harkonnen, Gurney Halleck, Dr. Liet Kynes en Duncan Idaho.

Het model, met zijn libelle-achtige vleugels zoals te zien in de film, zou oorspronkelijk in november 2023 worden uitgebracht. Echter, vanwege de vertraagde release van Dune: Part Two, zal deze set nu pas volgend jaar verschijnen.

De LEGO-versie van de ornithopter is uitgerust met diverse eigenschappen, waaronder inklapbare en beweegbare vleugels met een rotatie van 180 graden en een inklapbaar landingsgestel.

Conclusie

De LEGO Icons 10327 Dune Atreides Royal Ornithopter set belooft een indrukwekkende toevoeging te zijn aan de collectie van elke LEGO-liefhebber en Dune-fan. Met zijn gedetailleerde ontwerp, beweegbare vleugels en een reeks minifiguren is het een must-have voor zowel verzamelaars als liefhebbers van het Dune-universum.

Ga naar LEGO.com om vandaag nog je pre-order te plaatsen.

Geef je reactie


Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *