Lego Icons Dune Atreides Royal Ornithopter 10327

LEGO heeft vandaag de LEGO Dune Atreides Royal Ornithopter onthuld, een van de meest opwindende sci-fi sets ooit. Deze set, geïnspireerd door Denis Villeneuve's sci-fi epos, zal exclusief worden uitgebracht op 1 februari 2024. Maar is nu al beschikbaar als pre-order op LEGO.com

Het bestaat uit 1.369 stukjes en kost €164,99. Het meest indrukwekkende kenmerk van de set zijn de mechanische vleugels en het landingsgestel, waardoor het model de fladderende beweging van de Ornithopter's acht vleugels kan nabootsen.

Acht minifiguren en beweegbare libelle vleugels

LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter 10327 minifigures

De set bevat een indrukwekkende line-up van acht minifiguren, waaronder Paul Atreides, Chani, Lady Jessica Atreides, Duke Leto Atreides, Baron Vladimir Harkonnen, Gurney Halleck, Dr. Liet Kynes en Duncan Idaho.

Het model, met zijn libelle-achtige vleugels zoals te zien in de film, zou oorspronkelijk in november 2023 worden uitgebracht. Echter, vanwege de vertraagde release van Dune: Part Two, zal deze set nu pas volgend jaar verschijnen.

De LEGO-versie van de ornithopter is uitgerust met diverse eigenschappen, waaronder inklapbare en beweegbare vleugels met een rotatie van 180 graden en een inklapbaar landingsgestel.

Conclusie

De LEGO Icons 10327 Dune Atreides Royal Ornithopter set belooft een indrukwekkende toevoeging te zijn aan de collectie van elke LEGO-liefhebber en Dune-fan. Met zijn gedetailleerde ontwerp, beweegbare vleugels en een reeks minifiguren is het een must-have voor zowel verzamelaars als liefhebbers van het Dune-universum.

Ga naar LEGO.com om vandaag nog je pre-order te plaatsen.

Geef je reactie


Reviews voor Nieuw: LEGO Icons Dune Atreides Royal Ornithopter 10327

 • Mark

  Het duurde even, maar het lange wachten is het waard. Deze set ga ik zeker kopen!

 • René

  Ik kocht deze trein voor mijn kleinzoon, maar heb er zelf ook veel plezier van

 • Nina

  Mijn twee kleinzonen van elf en tien jaar werkte een paar uur per dag om het vliegtuig in elkaar te zetten. Hield ze uren bezig. Het vliegtuig is bijna 60 cm lang en de set heeft een wachttoren op de luchthaven en LEGO mensen. Ik zou deze set aanbevelen aan alle kinderen ouder dan zes jaar.

 • Rick

  Mijn 7 jarige zoon zegt: het is leuk, maar heeft minder zitplaatsen dan het lijkt.

 • Rick

  Een mooie, praktische en leuke trein met veel rails erbij. Mijn 10-jarige zoon heeft deze set nu 4 maanden en het is niet alleen een leuke Lego set om mee te spelen als zijn vrienden langskomen, hij vindt het ook geweldig om in zijn slaapkamer op te zetten met zijn andere Lego. De bluetooth koppeling werkt eenvoudig en hoewel een oplaadbare setup de voorkeur heeft (hint hint Lego) gaan de batterijen lang mee.

 • Patrick

  Ik was buitengewoon opgewonden toen Lego het Colosseum aankondigde, want de grootte en de details waren iets waar ik naar verlangde in een Lego set tijdens deze coronatijd. Hoewel de prijs fors is, was de schaal veel groter dan verwacht en waren de details ronduit verbluffend. Er was bezorgdheid dat deze set repetitief en saai zou worden, maar elke sectie varieerde net genoeg om me niet te vervelen. Hoewel er kleine veranderingen waren van sectie tot sectie, merkte ik dat ik nogal wat fouten maakte als ik op de automatische piloot ging werken. De steenscheider is hier je beste vriend. Het duurde ongeveer 22 uur om te bouwen, verdeeld over 5 dagen. Over het algemeen is deze set een enorme uitdaging. En ik vind het geweldig hoe Lego hem verplaatsbaar heeft gemaakt, want hij is behoorlijk stevig wanneer hij aan beide kanten wordt opgepakt. Het is veel gemakkelijker te verplaatsen dan andere historische sets zoals de Taj Mahal en de Big Ben. De set is absoluut een pareltje en is een van mijn favorieten in de collectie.

 • Mark

  Een trein kan niet ontbreken in je lego collectie. Een hele mooie trein en wagons, waarvan eentje voor passagiers en de andere voor zitplaatsen. Helaas toch 4 sterren, omdat je wel meer rails moet kopen om een beetje een leuk spoor te maken. Nu heb je alleen maar een rondje.

 • Mark

  Mooie set om te bouwen met leuke kleine details, zoals een postbus voor de kaartjes en een standaard voor je paraplu. Het dak kan eraf, evenals het bovendek, zodat je hier makkelijk meer minifiguren in kunt stoppen.

 • Mark

  Volop bouwplezier gehad en nu ook speelplezier. Hier ben je uren zoet mee.

 • Mark

  Wederom een toffe nieuwe Modular Building van Lego!

 • Mark

  Geweldige nieuwe Ninjago set!

Geef een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *