LEGO Iron Man sleutelhanger 854240

Minifiguur van Iron Man om aan je spullen te bevestigen

Iron Man Keyring 854240
  • LEGO Marvel Thema
  • 854240 SKU

Fans van de Marvel films zullen weg zijn van deze LEGO Marvel Iron Man sleutelhanger (854240). De stevige metalen ring en ketting met daaraan bevestigd een minifiguur van de gepantserde Avenger is een ideale manier voor kinderen om hun sleutelbos, tas of rugzak de stijl van een superheld te geven, waar ze ook zijn. Een …

Lees meer...

Waar is LEGO Iron Man sleutelhanger 854240 te koop?

LEGO.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO Iron Man sleutelhanger 854240

Fans van de Marvel films zullen weg zijn van deze LEGO Marvel Iron Man sleutelhanger (854240). De stevige metalen ring en ketting met daaraan bevestigd een minifiguur van de gepantserde Avenger is een ideale manier voor kinderen om hun sleutelbos, tas of rugzak de stijl van een superheld te geven, waar ze ook zijn. Een cool cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar.

  • Sleutelhanger met LEGO minifiguur – een Iron Man minifiguur, bevestigd aan een stevige metalen ketting en sleutelring (kan niet worden losgemaakt)
  • Leuk en handig – de metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp voor een vleugje superheldenstijl, waar je ook bent
  • Cadeau-idee voor kinderen – de Iron Man sleutelhanger is ca. 9 cm lang en een leuk cadeau voor fans van LEGO speelsets en superheldenfilms

Specificaties LEGO Iron Man sleutelhanger 854240

Officiële naam
LEGO Iron Man sleutelhanger
SKU
854240
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.