Over LEGO Middeleeuws kasteel (31120)

Spannende verhalen over stoere ridders en vuurspuwende draken in middeleeuwse kastelen spreken altijd tot de verbeelding van kinderen. Dit LEGO kasteel zal dan ook zeker populair worden onder fantasierijke bouwers. LEGO 31120 is niet alleen een middeleeuws kasteel, maar deze LEGO Creator 3in1 set kan ook nog eens omgetoverd worden tot een kasteeltoren of een middeleeuwse markt. Zo heb je talloze bouw- en speelmogelijkheden. Welke versie wordt jouw favoriet?

Indrukwekkende details

LEGO 31120 Middeleeuws kasteel - Detail 2

LEGO sets zitten altijd vol leuke, grappige of interessante details. Ook dit LEGO kasteel heeft meer dan genoeg details ingebouwd. Zo kun je bij de kasteeltoren een werkende katapult bouwen. Ga in gevecht met de vuurspuwende draak en verdedig je nederzetting. Bij de set zitten ook drie minifiguren, waarmee je jouw eigen verhalen kunt verzinnen. Dit zijn een smid en twee ridders. Voldoende mogelijkheden voor een spannend avontuur dus.

Als je ervoor kiest om de middeleeuwse markt te bouwen, beschik je over een watermolen, wachttoren en gevangenis. Ook daar zijn genoeg avonturen mee te beleven. Of bouw het indrukwekkende kasteel van twee verdiepingen hoog. Hier zijn onder andere een ophaalbrug, smidse en troonzaal in verwerkt. Met de LEGO Creator 3in1 set hoef je je nooit te vervelen. Wil je echt ultiem kunnen genieten van deze set? Door deze set driemaal te kopen, kun je alle modellen bouwen én aan elkaar koppelen. Dan heb je pas echt een megakasteel!

LEGO 3in1 sets

Dit middeleeuwse kasteel is niet de eerste, en vast ook niet de laatste, LEGO Creator 3in1 set die LEGO uitbrengt. LEGO heeft al een flink aantal 3in1 sets gemaakt, waarbij de fantasie van elk kind geprikkeld zal worden. Zo is er een stoer piratenschip, dat ook een piratenherberg of schedeleiland kan worden. Maar er is ook een set dat een speelgoedwinkel, taartenwinkel of bloemenwinkel kan worden. Zo prikkelt LEGO de fantasie van veel verschillende kinderen met uiteenlopende interesses. Bovendien kun je met de sets natuurlijk ook naar eigen inzicht een leuk bouwwerk maken. Met deze sets in huis hoef jij je nooit meer te vervelen.

LEGO 31120 Middeleeuws kasteel - Detail 1