Lego 31120 Middeleeuws Kasteel

LEGO Middeleeuws kasteel 31120

Spannende verhalen over stoere ridders en vuurspuwende draken in middeleeuwse kastelen spreken altijd tot de verbeelding van kinderen. Dit LEGO kasteel zal dan ook zeker populair worden onder fantasierijke bouwers.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 99,99
Bekijk in webshop
Proshop.nl

Proshop.nl

€ 103,60
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 109,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Middeleeuws kasteel 31120

Spannende verhalen over stoere ridders en vuurspuwende draken in middeleeuwse kastelen spreken altijd tot de verbeelding van kinderen. Dit LEGO kasteel zal dan ook zeker populair worden onder fantasierijke bouwers.

LEGO 31120 is niet alleen een middeleeuws kasteel, maar deze LEGO Creator 3 in 1 set kan ook nog eens omgetoverd worden tot een kasteeltoren of een middeleeuwse markt. Zo heb je talloze bouw- en speelmogelijkheden. Welke versie wordt jouw favoriet?

Indrukwekkende details

LEGO sets zitten altijd vol leuke, grappige of interessante details. Ook dit LEGO kasteel heeft meer dan genoeg details ingebouwd. Zo kun je bij de kasteeltoren een werkende katapult bouwen. Ga in gevecht met de vuurspuwende draak en verdedig je nederzetting.

Bij de set zitten ook drie minifiguren, waarmee je jouw eigen verhalen kunt verzinnen. Dit zijn een smid en twee ridders. Voldoende mogelijkheden voor een spannend avontuur dus. Als je ervoor kiest om de middeleeuwse markt te bouwen, beschik je over een watermolen, wachttoren en gevangenis. Ook daar zijn genoeg avonturen mee te beleven.

Of bouw het indrukwekkende kasteel van twee verdiepingen hoog. Hier zijn onder andere een ophaalbrug, smidse en troonzaal in verwerkt. Met de LEGO Creator 3 in 1 set hoef je je nooit te vervelen. Wil je echt ultiem kunnen genieten van deze set? Door deze set driemaal te kopen, kun je alle modellen bouwen én aan elkaar koppelen. Dan heb je pas echt een megakasteel!

LEGO 3 in 1 sets

Dit middeleeuwse kasteel is niet de eerste, en vast ook niet de laatste, LEGO Creator 3 in 1 set die LEGO uitbrengt. LEGO heeft al een flink aantal 3 in 1 sets gemaakt, waarbij de fantasie van elk kind geprikkeld zal worden. Zo is er een stoer piratenschip, dat ook een piratenherberg of schedeleiland kan worden.

Maar er is ook een set dat een speelgoedwinkel, taartenwinkel of bloemenwinkel kan worden. Zo prikkelt LEGO de fantasie van veel verschillende kinderen met uiteenlopende interesses. Bovendien kun je met de sets natuurlijk ook naar eigen inzicht een leuk bouwwerk maken. Met deze sets in huis hoef jij je nooit meer te vervelen.

  • De LEGO Creator 3in1 Middeleeuws kasteel (31120) bouwset zal zeker tot de verbeelding van fantasierijke kinderen spreken met 3 modellen in 1: een middeleeuws kasteel, kasteeltoren en middeleeuwse markt.
  • Deze middeleeuwse speelgoedset bevat ook nog eens 3 minifiguren – een smid en 2 middeleeuwse bewakers met indrukwekkende wapens voor nog meer leuke, spannende avonturen.
  • Het kasteel heeft 2 verdiepingen en scharnieren, zodat je het aan de achterkant kunt openvouwen voor nog meer speelmogelijkheden. Het heeft ook een ophaalbrug, smidse, waterrad, troonzaal en gevangenis.
  • De kasteeltoren is inclusief een werkende speelgoedkatapult, terwijl de middeleeuwse markt over een watermolen, wachttoren en gevangenis beschikt.
  • Dit LEGO Creator 3in1 speelgoedkasteel met 1426 onderdelen biedt creatieve LEGO fans van 9 jaar en ouder een boeiende bouwuitdaging en is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen.
  • Het speelgoedkasteel is ca. 26 cm hoog, 31 cm breed en 28 cm diep – de ideale afmetingen om mee te spelen of vol trots in een kinderkamer te zetten.
  • Bekijk ook eens de andere LEGO Creator 3in1 sets die nieuw zijn vanaf 2021: het Ruimteraket avontuur (31117) en het Reuzenrad (31119).
  • Je kunt de 3 verschillende modellen aan elkaar koppelen voor een fantastisch megakasteel wanneer je 3 afzonderlijke sets aanschaft.
  • LEGO bouwstenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • Natuurlijk voldoen LEGO stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Anderen bekeken ook

LEGO Ruimteachtbaan 31142
LEGO Ruimteachtbaan 31142
€ 78,74
-25%
LEGO Draaimolen 31095
LEGO Draaimolen 31095
€ 54,99
LEGO Rode draak 31145
LEGO Rode draak 31145
€ 8,95
-10%
LEGO Propeller­vliegtuig 31099
LEGO Propeller­vliegtuig 31099
€ 9,99
LEGO Woonhuis en speelgoed­winkel 31105
LEGO Woonhuis en speelgoed­winkel 31105
€ 39,99
LEGO Vuurdraak 31102
LEGO Vuurdraak 31102
€ 19,99