LEGO Displaydoos voor 16 minifiguren – rood 5006154

Stijlvolle opbergdoos om je LEGO minifiguren in te laten zien

Lego 5006154 Displaydoos Voor 16 Minifiguren Rood
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 5006154 SKU

Laat jouw favoriete minifiguren zien in deze fraaie LEGO Displaydoos. De doos heeft een transparant deksel met sluiting en 16 vakjes, elk met een bouwplaat waarop je jouw minifiguren kunt zetten. Je kunt deze stevige doos aan de muur hangen of op een vlakke ondergrond zetten. Dankzij de grote LEGO noppen kun je meerdere dozen …

Lees meer...

Prijzen LEGO Displaydoos voor 16 minifiguren – rood 5006154

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO Displaydoos voor 16 minifiguren – rood 5006154

Laat jouw favoriete minifiguren zien in deze fraaie LEGO Displaydoos. De doos heeft een transparant deksel met sluiting en 16 vakjes, elk met een bouwplaat waarop je jouw minifiguren kunt zetten. Je kunt deze stevige doos aan de muur hangen of op een vlakke ondergrond zetten. Dankzij de grote LEGO noppen kun je meerdere dozen op elkaar stapelen voor wanneer jouw verzameling groter wordt!

  • Praktische opbergruimte – de doos heeft 16 vakjes met bouwplaten, plus een transparant deksel met sluiting en grote LEGO noppen zodat je meerdere dozen op elkaar kunt stapelen
  • Laat jouw minifiguren zien – hang de displaydoos aan de muur of zet hem op een vlakke ondergrond
  • Afmetingen – ca. 37 cm hoog, 18 cm breed en 4 cm diep

Specificaties LEGO Displaydoos voor 16 minifiguren – rood 5006154

Officiële naam
LEGO Displaydoos voor 16 minifiguren – rood
SKU
5006154
Thema
LEGO Minifiguren
Categorie
opbergbox
LEGO prijs
€ 34,99

Geef je reactie


TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.