LEGO De Bone Demon 80028

Laat kinderen het verhaal nabouwen waarin de Bone Demon driemaal wordt verslagen

Lego 80028 De Bone Demon
 • 1375 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80028 SKU

Kinderen bouwen het verhaal na waarin de Bone Demon drie keer wordt verslagen met deze LEGO Monkie Kid set (80028). Eerst bouwen ze 2 Bone Spiders, dan de crypte van de White Bone Demon waar Monkie Kid en Mei het opnemen tegen de Bone Spirits en een Bone Scuttler, en daarna tegen een Bone Scorpion. …

Lees meer...

Waar is LEGO De Bone Demon 80028 te koop?

Lego.com LEGO.com € 69,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO De Bone Demon 80028

Kinderen bouwen het verhaal na waarin de Bone Demon drie keer wordt verslagen met deze LEGO Monkie Kid set (80028). Eerst bouwen ze 2 Bone Spiders, dan de crypte van de White Bone Demon waar Monkie Kid en Mei het opnemen tegen de Bone Spirits en een Bone Scuttler, en daarna tegen een Bone Scorpion. Uiteindelijk kunnen ze alle bouwwerken samenvoegen tot het model van de Bone Demon. Deze speelset bevat de meeste glow-in-the-dark onderdelen van alle LEGO sets tot nu toe en 5 minifiguren. Monkie Kid heeft een gevechtsmecha en een wolkenboard, Mei heeft haar jetpack met vleugels en ze hebben bouwbare wapens die ze kunnen upgraden.

Creatief bouwplezier
De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers kunnen genieten van het bouwproces.

Leerzaam speelgoed
LEGO Monkie Kid bouwsets zijn leuke cadeaus voor kinderen die hen iets leren over de Chinese cultuur en de legende van de Monkey King, waarbij hun creativiteit wordt gestimuleerd.

 • Kinderen kunnen een crypte, 2 Bone Spiders, een Bone Scuttler en een Bone Scorpion samenvoegen tot de Bone Demon terwijl ze het klassieke verhaal nabouwen waarin de Bone Demon drie keer wordt verslagen met dit LEGO Monkie Kid speelgoed (80028).
 • Inclusief 5 minifiguren: Monkie Kid, Mei, White Bone Demon en 2 Bone Spirits met speelgoedwapens. De bouwbare wapens van Monkie Kid en Mei kunnen worden geüpgraded naarmate hun uitdaging moeilijker wordt.
 • Kinderen zullen dol zijn op de glow-in the-dark LEGO onderdelen (meer dan in elke LEGO set tot nu toe!) in het cryptemodel, de 2 Bone Spirits en het uiteindelijke gecombineerde model van de Bone Demon.
 • Deze hoogwaardige speelgoedset bevat ook de verstelbare mecha en het wolkenboard van Monkie Kid en Mei's jetpack met vleugels, waarmee kinderen worden gestimuleerd om hun eigen heldhaftige missies te bedenken.
 • Deze set met 1375 onderdelen is goed voor urenlang creatief bouw- en speelplezier. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jonge trendsetters vanaf 9 jaar.
 • Het uiteindelijke model van de Bone Demon is ca. 40 cm hoog, 29 cm breed en 16 cm diep. Het is een indrukwekkende blikvanger waar iedereen op het schoolplein het over zal hebben.
 • Denk je erover om deze set te kopen voor een kind dat nog nooit met LEGO stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen.
 • Het inspirerende LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed vertelt de Chinese legende van de Monkey King op een moderne manier en helpt kinderen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun optimisme, moed en veerkracht.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze stevig in elkaar te zetten zijn en solide modellen opleveren – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO De Bone Demon 80028

Officiële naam
LEGO De Bone Demon
SKU
80028
EAN
5702016911497
UPC
673419338493
Stenen
1375
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 69,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.