Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 80028 De Bone Demon

Laat kinderen het verhaal nabouwen waarin de Bone Demon driemaal wordt verslagen

LEGO De Bone Demon prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO The Bone Demon
SKU 80028
EAN 5702016911497
Onderdelen 1375
Serie LEGO Monkie Kid
LEGO prijs € 109,99
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • Kinderen kunnen een crypte, 2 Bone Spiders, een Bone Scuttler en een Bone Scorpion samenvoegen tot de Bone Demon terwijl ze het klassieke verhaal nabouwen waarin de Bone Demon drie keer wordt verslagen met dit LEGO® Monkie Kid™ speelgoed (80028).
  • Inclusief 5 minifiguren: Monkie Kid, Mei, White Bone Demon en 2 Bone Spirits met speelgoedwapens. De bouwbare wapens van Monkie Kid en Mei kunnen worden geüpgraded naarmate hun uitdaging moeilijker wordt.
  • Kinderen zullen dol zijn op de glow-in the-dark LEGO® onderdelen (meer dan in elke LEGO set tot nu toe!) in het cryptemodel, de 2 Bone Spirits en het uiteindelijke gecombineerde model van de Bone Demon.
  • Deze hoogwaardige speelgoedset bevat ook de verstelbare mecha en het wolkenboard van Monkie Kid en Mei’s jetpack met vleugels, waarmee kinderen worden gestimuleerd om hun eigen heldhaftige missies te bedenken.
  • Deze set met 1375 onderdelen is goed voor urenlang creatief bouw- en speelplezier. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jonge trendsetters vanaf 9 jaar.
  • Het uiteindelijke model van de Bone Demon is ca. 40 cm hoog, 29 cm breed en 16 cm diep. Het is een indrukwekkende blikvanger waar iedereen op het schoolplein het over zal hebben.
  • Denk je erover om deze set te kopen voor een kind dat nog nooit met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen.
  • Het inspirerende LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed vertelt de Chinese legende van de Monkey King op een moderne manier en helpt kinderen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun optimisme, moed en veerkracht.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze stevig in elkaar te zetten zijn en solide modellen opleveren – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.