Lego De Illager Overval 21160

LEGO De Illager overval 21160

LEGO Minecraft avontuur boordevol actie met inspirerende omgevingen, coole accessoires en je favoriete personages uit het populaire computerspel. Er kan van alles gebeuren wanneer de mysterieuze Minecraft figuur Kai het opneemt tegen de vijandige indringers!Kinderen kunnen op diverse manieren bouwen, spelen en creëren!Met 3 Minecraft locaties ? een woestijnhuis met plat dak, een handelspost en een veld met gewassen ? kunnen spelers de set steeds weer anders opzetten om zo eindeloze rollenspelscenario's te creëren. Het speelplezier gaat binnen verder als het dak van het huis wordt gehaald. Naast de vriendelijke dorpsbewoners, de Pillagers die nieuw zijn vanaf januari 2020, de Verdediger en diverse dieren en accessoires, bevat deze set ook een geweldige, bijtende Ravager om het tegen op te nemen! Deze is zo groot dat er een Minecraft figuur op kan rijden en hij heeft kaken die open en dicht kunnen klappen!Breng Minecraft actie tot leven met LEGO stenen en figurenLEGO Minecraft speelsets bieden kinderen eindeloos speelplezier, zowel zelfstandig als samen met anderen. En met de bouwbare Minecraft figuren die nieuw zijn vanaf januari 2020 zullen ze nooit meer willen stoppen met spelen!

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 69,99
Bekijk in webshop
Bol.com

Bol.com

€ 122,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO De Illager overval 21160

LEGO Minecraft avontuur boordevol actie met inspirerende omgevingen, coole accessoires en je favoriete personages uit het populaire computerspel. Er kan van alles gebeuren wanneer de mysterieuze Minecraft figuur Kai het opneemt tegen de vijandige indringers!Kinderen kunnen op diverse manieren bouwen, spelen en creëren!Met 3 Minecraft locaties – een woestijnhuis met plat dak, een handelspost en een veld met gewassen – kunnen spelers de set steeds weer anders opzetten om zo eindeloze rollenspelscenario's te creëren. Het speelplezier gaat binnen verder als het dak van het huis wordt gehaald. Naast de vriendelijke dorpsbewoners, de Pillagers die nieuw zijn vanaf januari 2020, de Verdediger en diverse dieren en accessoires, bevat deze set ook een geweldige, bijtende Ravager om het tegen op te nemen! Deze is zo groot dat er een Minecraft figuur op kan rijden en hij heeft kaken die open en dicht kunnen klappen!Breng Minecraft actie tot leven met LEGO stenen en figurenLEGO Minecraft speelsets bieden kinderen eindeloos speelplezier, zowel zelfstandig als samen met anderen. En met de bouwbare Minecraft figuren die nieuw zijn vanaf januari 2020 zullen ze nooit meer willen stoppen met spelen!

  • Bied Minecraft spelers een volledig nieuwe speelervaring met deze LEGO Minecraft set vol actie. Kinderen kunnen de 3 delen steeds weer anders opzetten voor eindeloze avonturen, waarin ze vijandige mobs en hun bijtende Ravager moeten verslaan!
  • Kinderen zullen de Illagers (nieuw vanaf januari 2020) en de grote, bijtende Ravager die de Illagers kunnen berijden ongetwijfeld geweldig vinden. Deze slechteriken zorgen voor confrontaties en actie in het spel en in andere LEGO Minecraft sets.
  • Een mysterieuze Kai figuur snelt te hulp om de dorpsbewoners, hun woestijnhuis, hun handelspost en hun gewassen te redden. En wanneer de strijd voorbij is, kunnen spelers de driedelige set ombouwen voor nog meer spannende avonturen.
  • Jongens en meisjes vanaf 7 jaar vinden het geweldig om deze veelzijdige Minecraft set te bouwen, te veranderen en er steeds weer mee te spelen. Een geweldig cadeau voor kinderen die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen.
  • De driedelige set is ca. 46 cm lang, 34 cm breed en 26 cm hoog. En wanneer de delen worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO sets, wordt het plezier nóg groter en beter!
  • Deze set waarvoor geen batterijen nodig zijn vergroot de behendigheid, de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen: hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt!
  • Kinderen kunnen direct aan de slag gaan en fantasierijk bouwplezier beleven of de eenvoudige instructies gebruiken om te gaan bouwen! En als je de gids kwijtraakt, kun je de instructies gemakkelijk downloaden via LEGO.com/buildinginstructions.
  • LEGO Minecraft bouwsets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden.
  • LEGO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria. Dat zorgt ervoor dat de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, elke keer weer!
  • De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, bijt, buigt, bekrast en rekt de LEGO stenen en onderdelen zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat het veilig is voor jouw kind.

Specificaties LEGO De Illager overval 21160

Officiële naam LEGO De Illager overval
SKU 21160
EAN 5702016618273
UPC 673419319041
Stenen 562
Thema LEGO Minecraft
LEGO prijs € 69,99  –  lego.com
Instructies Download handleiding

Anderen bekeken ook

LEGO Het kippenhok 21140
LEGO Het kippenhok 21140
€ 22,99
LEGO De zombiegrot 21141
LEGO De zombiegrot 21141
€ 22,99
LEGO Piglin sleutelhanger 854244
LEGO Piglin sleutelhanger 854244
€ 5,99
LEGO BigFig Creeper™ en Ocelot 21156
LEGO BigFig Creeper™ en Ocelot 21156
€ 14,99
LEGO Het Bijenhuisje 21241
LEGO Het Bijenhuisje 21241
€ 15,81
-21%
LEGO De Blaze brug 21154
LEGO De Blaze brug 21154
€ 44,99