Mini Disney Palace Of Agrabah 40613

LEGO Mini Disney Paleis van Agrabah 40613

Bouw een eerbetoon aan een van 's werelds populairste muzikale animatiefilms met de LEGO ? Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset. Dit miniatuurmodel om te bouwen en neer te zetten toont het kolossale paleis met witte torens en gouden koepels en is inclusief een bouwbaar vliegend tapijt en een wonderlamp. Verwen je favoriete Disney fan met dit geweldige cadeau dat elke kamer een magisch tintje zal geven.

Lees meer...

lego.com

Lego.com

€ 39,99
Bekijk in webshop
Amazon.nl

Amazon.nl

€ 62,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Mini Disney Paleis van Agrabah 40613

Bouw een eerbetoon aan een van 's werelds populairste muzikale animatiefilms met de LEGO ǀ Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset. Dit miniatuurmodel om te bouwen en neer te zetten toont het kolossale paleis met witte torens en gouden koepels en is inclusief een bouwbaar vliegend tapijt en een wonderlamp. Verwen je favoriete Disney fan met dit geweldige cadeau dat elke kamer een magisch tintje zal geven.

  • Minimodel om te bouwen en neer te zetten – geef elke kamer een vleugje Disney magie met deze LEGO ǀ Disney Mini Disney Paleis van Agrabah (40613) bouwset
  • Geef als cadeau – een leuke cadeautip voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor Disney fans van andere leeftijden
  • Afmetingen – ca. 15 cm hoog, 14 cm breed en 16 cm diep