Spinjitzu Brothers Lair Of Tanabrax 5007467

LEGO Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax 5007467

Geniet van verhalen vol actie van de jonge Wu en Garmadon toen ze voor het eerst op pad gingen om Spinjitzumeesters te worden. In dit geïllustreerde hardcover kinderboek van 144 pagina's moeten de Spinjitzubroers zich bewijzen ? maar een mysterieuze poppenspeler trekt aan de touwtjes en veroorzaakt problemen voordat ze hun training kunnen beginnen. Kunnen ze samenwerken als een team? Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax maakt deel uit van een serie boeken die nieuw is vanaf juni 2022 en is een leuk cadeau voor elke NINJAGO fan.

Lees meer...

LEGO.com

LEGO.com

€ 9,99
Bekijk in webshop
Foutje gezien? Mail ons en we lossen het op.

We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost. We geven deze links in de prijslijst geen voorkeurspositie.

Omschrijving LEGO Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax 5007467

Geniet van verhalen vol actie van de jonge Wu en Garmadon toen ze voor het eerst op pad gingen om Spinjitzumeesters te worden. In dit geïllustreerde hardcover kinderboek van 144 pagina's moeten de Spinjitzubroers zich bewijzen – maar een mysterieuze poppenspeler trekt aan de touwtjes en veroorzaakt problemen voordat ze hun training kunnen beginnen. Kunnen ze samenwerken als een team? Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax maakt deel uit van een serie boeken die nieuw is vanaf juni 2022 en is een leuk cadeau voor elke NINJAGO fan.

  • Vroege NINJAGO avonturen – een geïllustreerd hardcover boek van 144 pagina's dat fans meeneemt naar vroeger, toen de jonge Wu en Garmadon voor het eerst op pad gingen om Spinjitzumeesters te worden
  • Cadeau-idee voor kinderen – geef dit boek vol afbeeldingen en verhalen cadeau voor een verjaardag of als verrassing aan kinderen die helemaal kunnen opgaan in de NINJAGO wereld
  • Een boek om jonge lezers te inspireren – ca. 13 cm lang en 20 cm breed

Specificaties LEGO Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax 5007467

Officiële naam LEGO Spinjitzu Brothers: Lair of Tanabrax
SKU 5007467
Thema LEGO NINJAGO
LEGO prijs € 9,99  –  lego.com