Grootste LEGO prijsvergelijker in Nederland

LEGO 76392 Zweinstein Toverschaken

Magisch bordspel voor Harry Potter fans

LEGO Zweinstein Toverschaken prijzen

Alle prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten

Product details

Officiële naam LEGO Hogwarts Wizard's Chess
SKU 76392
EAN 5702016971620
Onderdelen 876
Serie LEGO Harry Potter
LEGO prijs € 74,99
Release datum 1 juni 2021
Instructies Download handleiding

Product omschrijving

  • LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Toverschaken (76392) is een betoverend leuk cadeau voor kinderen met een passie voor Harry Potter of schaken.
  • Inclusief minifiguren van Harry Potter™, Hermelien Griffel™ en Ron Wemel™, plus 32 bouwbare schaakstukken die zijn geïnspireerd op de bekende scène uit Harry Potter en de Steen der Wijzen.
  • Kinderen kunnen op 2 manieren met de set spelen: ze kunnen een spannend potje schaken of zelf eindeloze avonturen bedenken met de personages uit de magische Harry Potter™ films.
  • Jonge heksen en tovenaars vanaf 10 jaar zullen worden betoverd door deze boeiende Harry Potter™ schaakset om te bouwen en mee te spelen.
  • Dit prachtige schaakspel uit de tovenaarswereld is ca. 8 cm hoog, 27 cm breed en 27 cm diep.
  • De set bevat een exclusieve gouden minifiguur van Severus Sneep™ ter ere van 20 jaar LEGO® Harry Potter™ magie. In de set vind je ook 3 willekeurige tovenaarskaarttegels die kinderen kunnen verzamelen (van de 16 in totaal).
  • LEGO® Harry Potter™ speelgoed bevat geliefde personages, bijzondere wezens en herkenbare locaties uit de populaire films. De sets zijn het ideale cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films.
  • LEGO® bouwsets voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.